MAINKIVI

MAINKIVI

Manteniment Informàtic Kike Vilchez
Benvinguts a la meva pàgina web on intento concentrar els meus coneixements sobre el món informàtic, normalment dedicat a l'ús de programari obert i lliure aplicat als nostres dies.
Dins d'aquesta pàgina podreu accedir al manual en format Wiki amb informació relacionada al treball amb servidors Linux Ubuntu i estacions de treball tant Linux com Windows. En el cas del treball en Linux el dedicaré, sobretot, en la distribució Linkat que s'utilitza en les Escoles i Instituts de Catalunya i que te la basi en Ubuntu. Igualment, tinc costum de deixar petits videotutorials en el meu canal de Youtube.
Tècnic informàtic i dessenvolupador de programari lliure

Qui sóc?

Soc tècnic informàtic que s'ha volgut dedicar al treball amb el programari lliure tant a la llar com a un entorn educatiu com professional.

És per això que, dins aquest web intentaré, de la manera més senzilla possible, donar informació sobre Sistemes Operatius i programari lliure i, si s'escau, privatiu però gratuït.

Durant el pas dels anys m'he intentat especialitzar en el desenvolupament i treball de distribucions Linux dins de l'àmbit de treball domèstic i escolar, i comparteixo els meus coneixements per tal que altres usuaris també tinguin la possibilitat de llençar-se al canvi. És per això que acumulo i resumeixo el contingut en la web en format Wiki i en una sèrie de videotutorials en el meu canal de Youtube.

Recursos

Des d'aquí podràs accedir les seccions dedicades a documentar i informar els meus coneixements.

Podràs accedir a la meva Wiki on vaig actualitzant dia a dia tota la informació que vaig recollint.

Podràs accedir al meu canal a Youtube on tinc videotutorials tan meus com altres que trobo interessant.

Per últim, podràs accedir a una secció de descàrregues amb imatges personalitzades i scripts entre altres.

Blog

Aquí pots accedir al blog amb contingut de sortides i infromàtica

Wiki

Accedeix a la Wiki per obtenir la documentació de tot el que vaig aprenent i compartint.

Youtube

Pots accedir a la meva biblioteca multimèdia amb el contingut en vídeo.

Descàrregues

Directori de descàrregues on trobaràs un petit repositori dels meus recursos.

Contacta amb mi

Tens cap pregunta? Vols contactar amb mi? Vols seguir-me a les xarxes socials? Clica en la icona del mètode de contacte. Gràcies!!

Breu descripció del correu