Qui soc jo?

Em dic Enrique José Vílchez Pérez, soc tècnic informàtic i actualment estic actiu treballant per Electrònica Salto fent manteniment preventiu per Escoles i Instituts.

Soc un tècnic informàtic que s'ha volgut dedicar al treball amb el programari lliure tant a la llar com a un entorn educatiu com professional

Es pèr això que, dins aquest web intentaré, de la manera més senzilla possible, donar informació sobre Sistemes Operatius i programari lliure i, si s'escau, privatiu però gratuït.

La finalitat d'aquesta web és presentar-me i compartir els meus coneixements en informàtica i treball amb l'alternativa a les restriccions donades pel programari privatiu que dona l'ús de Linux i altres opcions.

Durant el pas dels anys m'he intentat especialitzar en el desenvolupament i treball de distribucions Linux dins de l'àmbit de treball domèstic i escolar, i comparteixo els meus coneixements per tal que altres usuaris també tinguin la possibilitat de llençar-se al canvi. és per això que acumulo i resumeixo el contingut en ela web en format Wiki i en una serie de video-tutorials en el meu canal de Youtube